Om oss

Hem Om oss

Areco Contractor är ett företag som specialiserat sig inom rivning, håltagningstjänster och miljökonsultation. Främst jobbar vi mot större företag och organisationer, men även privatpersoner kan anlita oss vid behov. Vår bredd möjliggör innovativa och effektiva lösningar anpassade efter varje projekts förutsättningar. Har du några frågor om verksamheten eller önskar begära offert? Slå en signal eller skicka ett mail så hjälper vi dig. Välkommen!

Del av Areco-koncernen

Areco Contractor är ett dotterbolag inom Areco-koncernen, som även inrymmer ett flertal andra bolag. Areco riktar sig huvudsakligen mot byggindustrin och är bland annat en ledande aktör inom framställande av byggplåt. Företaget i sin grundläggande form bildades redan under 40-talet vilket innebär att vi kan stoltsera med över 70 års erfarenhet inom branschen. Genom att ständigt ligga i framkant utvecklas och expanderar vi i ett fortsatt stadigt tempo.

Areco Contractor

Areco Contractor arbetar främst med rivning, håltagning och miljökonsultation. Anledningen till att vi samlat just dessa kompetenser under ett och samma tak är att de ofta kompletterar varandra på ett naturligt vis. Vi kan därmed ta ett helhetsgrepp om våra kunders projekt vilket såväl innebär prisvärda som effektiva tjänster. Då vi arbetar i tätt samarbete med andra bolag inom koncernen erbjuder vi oöverträffad flexibilitet och bredd inom fältet.

Referenser

Lyckade resultat och nöjda kunder är det främsta beviset på att vi gjort ett bra jobb. Vi har ett antal uppmärksammade projekt att hänvisa till, däribland:

  • Prisbelönt rivning av kvarteret ”Kristian IV”, i Kristianstad.
  • Rivning: Klippans läderfabrik, ansedd som en av Sveriges mest förorenade platser.
  • Rivning: Ikea i Helsingborg.

Därutöver har vi hjälpt en lång rad kunder, såväl företag som privatpersoner, med rivning av alla de slag; från selektiv rivning till totalrivning.

Miljötänk präglar allt vi gör

Vi är noga med att applicera ett miljötänk på allt vi gör, alltså inte enbart i vårt arbete inom miljökonsultation. Med tanke på den bransch vi verkar inom och vår ledande position ser vi det som en självklarhet att ta ett stort ansvar för allas vår gemensamma framtid.

För att leva upp till detta tänker vi långsiktigt oavsett om det gäller resursanvändning på våra kontor eller ute på fält. Vid rivningar återvinner vi upp till 95 procent av det ingående materialet.

Hör av dig

Funderar du på någonting som rör vår verksamhet? Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor.

Areco Contractor Aktiebolag

Vi är en del av Areco-koncernen och kan vid behov engagera de systerbolag vars kompetenser är relevanta för aktuellt projekt.

Kontaktinformation

Areco Contractor Aktiebolag
Grustagsgatan 15
254 64 Helsingborg
042-157100

Kontakt

Hör av dig via e-post eller telefon om du vill begära offert på ett förestående projekt. Du väljer själv hur stort ansvar vi ska ta. Välkommen!